Over ons

Wie zijn we

Familiebedrijf met passie

Inka is een jong bedrijf met de ruggengraat van twee vorige generaties. Ons verhaal begon met een klein winkeltje op de veiling waarin onze grootvader werkkledij verkocht voor mensen uit de land- en tuinbouwsector. Later ging hij deze kleding bij de boeren aan huis verkopen. Iets wat wij ons herinneren als de ‘camionettenmarkt’.

Zijn zoon Karl stapte mee in de zaak en later ook zijn kleinkinderen. Dat zijn wij: Thomas, Nathan en Charlotte. Samen transformeerden we het bedrijf. Vandaag verkoopt Inka niet alleen werk- en veiligheidskleding, maar leveren we een service. Samen met onze klanten zorgen we dat het plaatje klopt.

Onze basis is nog steeds hetzelfde als in toen we gestart zijn: we verkopen werkkleding. Alleen zijn we ons gaan specialiseren. We leveren nu het hele pakket, inclusief PBM’s. Met de tijd veranderde ook onze doelgroep. We focussen niet meer op de land- en tuinbouwsector maar helpen met het beschermen van personeel in elk werkgebied.

De generaties voor ons hebben ons geïnspireerd op de best mogelijke manier. Er is zo een immense betrokkenheid van de hele familie en dat geeft ons een grote drive. Het geeft ons een fantastisch gevoel om samen aan zo’n mooi project te werken. Zonder onze familie zouden we als bedrijf en als mens niet kunnen staan waar we nu staan.

Inka: Een familiebedrijf met passie
Inka: Een familiebedrijf met passie
Inka: Een familiebedrijf met passie
Inka: Een familiebedrijf met passie